fbpx
Продължете към съдържанието

За Нас – Ново

Как започна всичко?

Бъзонада започна като проект на трима приятели, които още от малки имат афинитет към природата и които са знаели, че България е мястото, в което искат да се развиват.

Бъзонада започна като проект на трима приятели, които  знаели, че България е мястото, в което искат да се развиват.

Традиция и иновация

Започнахме от семейна рецепта за сироп от бъз… Искаше ни се да предадем всички онези хубави неща, за които се сещаме и които свързваме с думите „дом“ и „семейство“ в нашите сиропи. И от „рецептата на дядо“ решихме да добавим и повече от нас. Последваха авторските ни рецепти, в които искаме да съчетаем традиция и иновация, и с които тепърва ще се развиваме!

производител на сироп от бъз

Български Производители

Намерихме и къде да развием нашето производство… От първите експерименти в кухнята успяхме да стигнем до това да имаме наша производствена база. Тук успяваме да се развихрим с желания от нас мащаб за Бъзонада, а освен това успяваме да помогнем и на други бизнеси, които искат да реализират техните рецепти за различни плодови сиропи, а и други напитки 🙂

Отбор „Бъзонада“

Трябва да отбележим, че без помощ, нямаше как да стигнем дотук. Семейство, приятели, бизнес партньори и многото индивидуални клиенти, които са ни се доверили за сравнително краткия период, от който съществуваме! 

бъзонада лого

Нови проекти

Много обичаме да подкрепяме каузи и да участваме в различни събития. Не се имаме за царете на „PR-a“, а просто сме такива хора. Освен това към момента освен разширяването на нашето присъствие онлайн и в различни физически магазини, все по-активно произвеждаме напитки с „бял етикет“ за други бизнеси, които искат да имат свои собствени вкусове. Освен това успяхме да започнем много интересен стратегически проект с „Тейст Фарм“, за производство на безалкохолни, негазирани, натурални напитки за директна консумация! 

Нашите бъзонади са създадени с много любов, традиция и отдаденост.

Не се притеснявайте да поръчате директно от нас!

Искате да разберете повече за полезните свойства на бъза или да ви дадем идеи за рецепти?

Елате на нашия блог!
Call Now Button

Call Now

0
    0
    Количка
    Количката ви е празнаКъм магазина

    Посети 5 от локациите ни и спечели безплатна Бъзонада!

    Получи локациите на имейла си!