fbpx
Продължете към съдържанието

За Нас – Ново

Как започна всичко?

Бъзонада започна като проект на трима приятели, които още от малки имат афинитет към природата и които са знаели, че България е мястото, в което искат да се развиват.

Бъзонада започна като проект на трима приятели, които  знаели, че България е мястото, в което искат да се развиват.

Традиция и иновация

Започнахме от семейна рецепта за сироп от бъз… Искаше ни се да предадем всички онези хубави неща, за които се сещаме и които свързваме с думите „дом“ и „семейство“ в нашите сиропи. И от „рецептата на дядо“ решихме да добавим и повече от нас. Последваха авторските ни рецепти, в които искаме да съчетаем традиция и иновация, и с които тепърва ще се развиваме! ​

производител на сироп от бъз

Български Производители

Намерихме и къде да развием нашето производство… От първите експерименти в кухнята успяхме да стигнем до това да имаме наша производствена база. Тук успяваме да се развихрим с желания от нас мащаб за Бъзонада, а освен това успяваме да помогнем и на други бизнеси, които искат да реализират техните рецепти за различни плодови сиропи, а и други напитки 🙂

Отбор „Бъзонада“

Трябва да отбележим, че без помощ, нямаше как да стигнем дотук. Семейство, приятели, бизнес партньори и многото индивидуални клиенти, които са ни се доверили за сравнително краткия период, от който съществуваме! 

бъзонада лого

Нови проекти

Много обичаме да подкрепяме каузи и да участваме в различни събития. Не се имаме за царете на „PR-a“, а просто сме такива хора. Освен това към момента освен разширяването на нашето присъствие онлайн и в различни физически магазини, все по-активно произвеждаме напитки с „бял етикет“ за други бизнеси, които искат да имат свои собствени вкусове. Освен това успяхме да започнем много интересен стратегически проект с „Тейст Фарм“, за производство на безалкохолни, негазирани, натурални напитки за директна консумация! 

Нашите бъзонади са създадени с много любов, традиция и отдаденост.

Не се притеснявайте да поръчате директно от нас!​

Искате да разберете повече за полезните свойства на бъза или да ви дадем идеи за рецепти?

Елате на нашия блог!

Call Now

0
    0
    Количка
    Количката ви е празнаКъм магазина

    Посети 5 от локациите ни и спечели безплатна Бъзонада!

    Получи локациите на имейла си!