fbpx
Продължете към съдържанието

Производство

Защо е добре да си производител?

Да, колкото и да е трудно, ние се радваме, че имаме възможността да произвеждаме наши собствени продукти! Още по-голямо удоволствие ни доставя да помагаме на други фирми да сбъдват техните мечти!

Радваме, че имаме възможността да произвеждаме наши собствени продукти! 

производство на сироп от бъз

#затезикоитонегиеБЪЗЗ​

Тръгнахме с рецептите на дядо и експерименти в кухнята… Вече разполагаме с наша малка производствена база и създаваме авторски рецепти! Ние от Бъзонада сме си поставили за цел да променим представата за напитките с традиционен български вкус.

шише за сироп от бъз

Разнообразие

Възможностите, които имаме вече ни позволяват да експериментираме с различни вкусове и напитки. Много се радваме, когато помагаме на различни бизнеси като ресторанти, хотели, магазини и др. да предлагат на клиентите си уникални вкусове на техните клиенти. Според нас консумацията на безалкохолни негазирани напитки тепърва ще набира популярност и затова сме решили да помогнем на колкото се може да повече бизнеси да посрещнат това търсене. Промяната към по-натурални и полезни безалкохолни напитки е факт, което истински ни радва!

бъзонада лого

Безалкохолни негазирани напитки

В портфолиото с нашите възможности присъства и един интересен и отново традиционен нашенски участник. Вечният спътник на закуските в България – Бозата! Към момента произвеждаме за различни марки и по различни рецепти и разбира се, сме винаги готови за нови предизвикателства, така че ако ви идват идеи, не се притеснявайте да ни пишете!

Нашите бъзонади са създадени с много любов, традиция и отдаденост.

Не се притеснявайте да поръчате директно от нас!​

Искате да разберете повече за полезните свойства на бъза или да ви дадем идеи за рецепти?

Елате на нашия блог!

Свържете се с нас!

Свържете се с нас!

Намерете ни във Facebook и Instagram

Call Now

0
    0
    Количка
    Количката ви е празнаКъм магазина