fbpx
Продължете към съдържанието
бъз през лятото

Сироп от бъз през лятото

Защо да пием сироп от бъз през лятото?


Лятото е тук и то носи със себе си топлите вечери и летните излети. Естествено сиропът от бъз се пие целогодишно, но скорошното настъпване на лятото няма как да не се отпразнува. Сега ще разгледаме топ причините да пиете сироп от бъз през лятото и какви са плюсовете от това!

 • Полезна 

Лятото е времето, когато всички малко или много се опитваме да влезем във форма за морето или сме решили да започнем да се храним по-здравословно. Като цяло лятото предразполага към прясна и свежа храна и напитки. Затова Бъзонада е идеална в случая, тя представлява натурален сироп от бъз без консерванти и подсладители. 

 • Разнообразни рецепти 

Една напитка, колкото и да е вкусна, пак може да омръзне, ако не се разнообразява. Това му е хубавото на концентрата от бъз, че може да се комбинира с какво ли не и винаги да е вкусно. За любителите на коктейлите можете да видите много интересни рецепти в статията ни “Алкохолни коктейли с Бъзонада” или “Безалкохолни коктейли с Бъзонада”.

 • Разхлаждаща

Горещото лято най-много си отива със студена напитка в ръка. Сиропът от бъз сам по себе си е много свеж и вкусен, но в комбинация със студена вода или сода или лед, вече ще сте готови и да издържите и на най-високите температури. А за дните, в които времето не е на ваша страна, винаги има и топла Бъзонада. 

 • Супер за бюджета 

Лятото е времето, когато прекарваме най-много време навън. Излизаме повече, пътуваме повече и съответно – харчим повече пари. Хубавото на сиропа от бъз е, че е една от най-бюджетните напитки, които можете да си купите. Тъй като сиропът се разтваря във вода (газирана или негазирана), това го прави много икономичен и може от 1 литър сироп да получите повече от 7 литра сок. Научете повече в статията ни “Сироп от Бъз – Как това е най-изгодната напитка за вашия бюджет?”

 • Подходяща за пътуване

Нека лятото на всички ни да е изпълнено с безбройни пътувания и пътешествия. Идеалната напитка за пътувания е нещо, което издържа много дълго и няма да свърши още на първия ден. Това е хубавото на концентратите. Един литър Бъзонада, разтворен във вода, се равнява на около 6 литра сироп. 

Сиропът от бъз освен много вкусна е и полезна напитка, която не бива да се пренебрегва. Той е много лесен за приготвяне и идеален начин да отбележим началото на лятото. Няма нищо по-хубаво от чаша сироп от бъз през лятото на открито.

Нека това лято бъдете по-хубаво от предишното! Наслаждавайте се на слънчевите дни, горещите безсънни нощи и хубавото настроение, което носи лятото със себе си! 

бъзонада оригинал

Още не си пробвал?

Нашите сиропи от бъз са:

бъзонада с лавандула

Сподели

Call Now

0
  0
  Количка
  Количката ви е празнаКъм магазина

  Посети 5 от локациите ни и спечели безплатна Бъзонада!

  Получи локациите на имейла си!