fbpx
Продължете към съдържанието
игри за офиса

10 игри за офиса с Бъзонада

Игри за офиса?

Дойде времето, когато много хора вече се забръщат към офисната среда. След като повече от година прекарахме работейки от вкъщи, много от нас дори не познават колегите си. Какъв по-добър начин да се сближиш с колегите от игри в обедната почивка или след работа? Ние сме ви приготвили списък с 10 игри за офиса с Бъзонада, за да разпуснете, да се забавлявате и работният ден да мине по-леко! 
А за всички, които обичат пикниците, имаме списък със 7 не толкова известни места около София, които са подходящи както за разходки, така и за излети! Вижте ги тук !

 

Въпрос на деня

Всяка сутрин на ротационен принцип някой измисля нов креативен, интересен въпрос, който да отправи към всички. Целта е всеки от останалите да отговори с възможно най-забавния и оригинален отговор, а ако го направите анонимно, накрая на деня може да познавате, кой отговор, на кого е.

Убиецът на идеи

„Убиецът на идеи“ е списък, под формата на отборна игра. Първата стъпка е да се съберете с колегите в офиса и да направите т.нар. brainstorming на негативни думи и изрази. Втората стъпка е след като запишете определен брой такива – 10, 20, 100, всички в екипа се стремят да не ги използват при разработването на задача или проект. Основните кандидати тук, разбира се, са нецензурните думи, но понякога може да се получи и забавен ефект, ако „извадите от употреба“ и нормални думи – това обаче го оставяме на вашето въображение.

Тайнственият чорап

За тази игра е нужна малко предварителна подготовка, но не е нищо кой знае колко трудно. Намерете големи чорапи. Сложете в тях различни предмети, но внимавайте всеки чорап да е пълен със същите неща като другите. Например, във всеки може да има по един орех, по едно камъче, по едно топче и т.н. Важното е предметите да са нечупливи!

Ако служителите не са повече от 5, няма нужда да са групирани и сам воинът е воин.

Ако са повече, сформирайте няколко отбора. В рамките на 3 минути възможно най-голяма част от съдържанието на чорапите трябва да се опише на листче. Те са предварително и здраво завързани, така че познаването става само с опипване. Победител е човекът (или отборът), който правилно е отгатнал най-много неща за определеното време. Съществува и вариант на тази игра, в който не се намесват чорапи и други предмети, а определен брой орехи се слагат на стол, върху тях; лист хартия и играчът сяда отгоре, без да гледа към орехите. Целта е да познае колко са те, като има право да използва само дупето, за да отгатне.

Виж останалите 7 игри - заслужават си!

Остави имейла си, за да получиш пълната статия. Кои ли са останалите ни забавни предложения?

Виж останалите 7 игри - заслужават си!

Остави имейла си, за да получиш пълната статия. Кои ли са останалите ни забавни предложения?

бъзонада оригинал

Още не си пробвал?

Нашите сиропи от бъз са:

бъзонада с лавандула

Сподели

Call Now

0
    0
    Количка
    Количката ви е празнаКъм магазина

    Посети 5 от локациите ни и спечели безплатна Бъзонада!

    Получи локациите на имейла си!