fbpx
Продължете към съдържанието
коктейли със сиропи

Алкохолни и безалкохолни коктейли със сироп от бъз

Предлагаме ви разнообразни варианти за свежа напитка със здравословния сироп от бъз. Тук ще се запознаете с няколко алкохолни варианта и няколко, по-подходящи както за малки, така и за големи.

9 коктейла с алкохол

Коктейл с водка

Водката е питие, което много хора обичат, така че трябва да сте сигурни, че то присъства във вашето коктейлно меню. Какво ви трябва за направата на този коктейл? Водка (по ваш избор), сироп от бъз (ние лично използваме нашата Бъзонада с мурсалски чай и джинджифил), портокал и лед.

Как се прави: Смесвате 25 мл. от сиропа с вода (милилитрите на водата са по ваш вкус в зависимост дали предпочитате по-сладко или не), добавяте лед и резенче портокал и слагате 75 мл. водка.

Коктейл с вино

Ако искате обаче да представите виното в по-разчупен и интересен вариант Сангрията е вашето питие. Дали с бяло или червено вино е въпрос на личен избор и вкус. Какво ви трябва? Една бутилка вино, сироп от бъз (или Бъзонада с 5 билки), лед и плодове. Плодовете отново са по ваш избор. Ние препоръчваме портокали, ябълки и лимони (разбира се, ако го правите през лятото, може да добавите ягоди, малини и други сезонни плодове).

Как се прави: Смесвате 750 мл. Вино, 150 мл. сироп, лед и плодове.

Коктейл с шампанско

Какво ви трябва? Ние препоръчваме розово шампанско, но вие може да използвате и друго. Сок от нар и сироп от бъз.

Как се прави: Смесвате 120 мл. шампанско, 30 мл. сок от нар и 10 мл. сироп.

А останалите свежи предложения?

Остави имейла си и ще ти пратим още идеи за вкусни коктейли.

А останалите свежи предложения?

Остави имейла си и ще ти пратим още идеи за вкусни коктейли.

5 безалкохолни коктейла

Ободряващо

Това предложение е особено подходящо за любителите на кафето. Ако искате да разнообразите вкуса на тази толкова любима напитка и да си го направите малко по-интересно и различно, просто добавете малко от нашите сиропи. С Бъзонада в кафето не е нужно да добавяте захар то ще стане достатъчно сладко и ще има страхотен вкус!

Плодово изкушение

За всички фенове на ягодите (дори и през зимата) сме подготвили коктейл с ягода! Какво ви трябва? Голяма кана, сироп от ягода, сироп от бъз, вода, лед, лимон, ягода и стръкче мента (това е по ваше желание).

Как се прави: Смесвате 20 мл. сироп от ягода и 20 мл. сиропът от бъз (например нашата Бъзонада Оригинал) в 100 мл. вода, сипвате в каната, добавяте няколко кубчета лед, нарязани ягоди и лимони и стръкчета мента. Това е магията и да, няма нищо сложно, но е доста приятно!

Вижте още 3 напитки-изкушения с вкусния сироп от бъз!

Остави имейла си и ще ти пратим още рецепти за коктейли и една изненада!

Вижте още 3
напитки-изкушения с вкусния сироп от бъз!

Остави имейла си и ще ти пратим още рецепти за коктейли и една изненада!

бъзонада оригинал

Още не си пробвал?

Нашите сиропи от бъз са:

бъзонада с лавандула

Сподели

Call Now

0
    0
    Количка
    Количката ви е празнаКъм магазина

    Посети 5 от локациите ни и спечели безплатна Бъзонада!

    Получи локациите на имейла си!