fbpx
Продължете към съдържанието
Сироп от бъз през пролетта

Сироп от бъз през пролетта

Сироп от бъз през пролетта – защо да го пием?

Сиропът от бъз естествено може да се пие целогодишно, но понеже съвсем наскоро навлязохме официално в пролетта, нека отбележим сезона подобаващо. Сега ще разгледаме топ причините да пиете сироп от бъз през пролетта и какви са плюсовете от това!

По-добър от безалкохолните напитки

Сиропът от бъз е една много хубава алтернатива на стандартните разхлаждащи безалкохолни напитки и идва с добавения плюс, че е в пъти по-здравословна. Натуралният сироп не съдържа консерванти и подсладители, които правят много от другите напитки вредни за организма.

Разхлажда

Особено с настъпването на топлите месеци една разхлаждаща напитка става все по-предпочитана. Сиропът от бъз е идеален за целта. Сиропът е концентрат, така че преди да го пиете, трябва да го разредите с друга течност. Можете да използвате студена вода или лед, а също така можете и да развихрите въображението си и да пробвате няколко интересни идеи за коктейли. 

Има положително влияние върху имунната система

След дългата и тягостна зима, в която не сме се движили достатъчно и не сме консумирали достатъчно витаминозна храна, сиропът от бъз ни помага да преодолеем недостига на важни за тялото витамини и минерали. Сиропът от бъз има изключително положително влияние върху имунната система на човека. Особено подходящо е това действие за профилактика на честото боледуване при хора с отслабен имунитет. Черният бъз е богат източник на витамини А и С, които са от решаващо значение за подпомагане на организма да поддържа оптимално здраве. Друго положително въздействие от сиропа е по-лесното овладяването на алергични реакции. 

Антиоксидант

Бъзът също така е мощен антиоксидант. Антиоксидантите са важни за правилното функциониране на организма и нашето цялостно физическо здраве. Те оказват и много добър позитивен ефект върху тонуса ни.  

Вкусен и здравословен

Сиропът от бъз освен много вкусна напитка също е и много полезен за здравето. Той е много лесен за приготвяне и е идеален начин да отбележим началото на пролетта. Студеният сироп от бъз определено спада в графата на приятните пролетни изживявания 🙂

бъзонада оригинал

Още не си пробвал?

Нашите сиропи от бъз са:

бъзонада с лавандула

Сподели

Call Now

0
    0
    Количка
    Количката ви е празнаКъм магазина