fbpx
Продължете към съдържанието
цени сироп от бъз

Сироп от Бъз – Как това е най-изгодната напитка за вашия бюджет?

Сироп от бъз – най-изгодната напитка

Съществува разбирането, че вкусните и полезни безалкохолни напитки са недостъпни за средностатистическия човек. Ние от Бъзонада вярваме, че това не е задължително вярно, а безалкохолните напитки могат да бъдат хем вкусни и полезни, хем и на достъпни цени, които се вписват перфектно в семейния бюджет! 

Разнообразие ли бе да го опишеш

Някои от нас помнят как преди години не е имало голямо разнообразие на безалкохолни напитки – лимонадата е била на мода, но изборът се е ограничавал горе-долу само и единствено до нея. Не е имало вносни стоки, а за кока-кола само сме чували от приятели на наши приятели или роднини. Това е и една от причините всяко домакинство да си е имало собствено малко производство. Другата е, че освен липсата на избор, домашноприготвените сиропи са доста достъпни и полезни. Както обичаме да казваме: „Поне знаем от какво са направени“. 

В наши дни, не можем да се оплачем от липса на избор, даже обратното! Седим пред щанда в супермаркета и се чудим можем ли да изпием толкова много безалкохолно, колкото различни видове има? Това, разбира се, е добре – разнообразието е важно, тъй като всеки има собствени вкус и предпочитания. Какво обаче идва с разнообразието?

Когато качеството става мираж

Заглеждайки се по-детайлно, повечето от продуктите на пазара съдържат в себе си доста от тъй наречената химия, която не е добре да консумираме на ежедневна база. Здравословните напитки, от своя страна, не са никак толкова достъпни и не всяко домакинство може да отделя такава част от бюджета си на месец, за да консумира вкусни и полезни безалкохолни напитки. Затова доста често прибягваме до газирани такива, които съдържат изкуствени вкусове, консерванти и оцветители, но пък са на достъпна цена и в големи количества.

Каква е алтернативата?

Добрата новина е, че не е необходимо да правите компромис с цената или с качеството! Сиропите се завръщат все по-силно и вече съществува голямо разнообразие на рафтовете в магазина – и то не само големите такива, а и малките квартални бакалии, в които толкова много обичаме да пазаруваме. Концентратите най-често съдържат изцяло натурални съставки в себе си, като преобладават билките и плодовете. Това ги прави не само вкусни, но и доста по-здравословни от конвенционалните безалкохолни напитки, които се предлагат масово на пазара. 

Освен това, бидейки концентрати, то крайното количество се умножава неколкократно. Купувате една бутилка сироп, а получавате литри свежа безалкохолна напитка, която е направена от натурални съставки. Това не само е по-здравословен, но и доста бюджетен вариант за всяко семейство, особено по-многобройните, защото всички знаем, че децата носят щастие, а те обожават да пият безалкохолни. За да не ги лишаваме от това им удоволствие, алтернативи има и те стават и все по-разнообразни с времето. 

Ако нямате време и възможност да ги приготвяте сами, то огледайте се на щанда в близкия магазин и ви гарантираме, че ще откриете идеалния за вас вкус, а смеем да твърдим, че няма да е само един. Ние от Бъзонада създадохме специално за вас четири различни вкуса, основаващи се на цвета от бъз или тъй нареченият „бял бъз“. От една бутилка стават 6 литра готов сок за пиене, който децата ви ще харесат веднага и ще питат за още…

бъзонада оригинал

Още не си пробвал?

Нашите сиропи от бъз са:

бъзонада с лавандула

Сподели

Call Now

0
    0
    Количка
    Количката ви е празнаКъм магазина