fbpx
Продължете към съдържанието
Сироп от бъз с мед и лимон

Сироп от бъз с мед и лимон и топла вода вместо чай

Сироп от бъз с мед и лимон и топла вода е новата ни любима напитка. Тя е особено подходяща за зимния сезон и очарова не само с вкус, но и с полезните си свойства.

 

Предимствата 

Всички сме чували, че сутрин е полезно да пием топла вода с мед и лимон (което обаче може да е малко скучно), но всъщност знаем ли защо? Пиенето на топла вода с мед и лимон на гладно сутрин подобрява храносмилането, стимулира имунната система, помага за детоксикацията на тялото и ни зарежда с енергия като ни позволяза да бъдем по-активни. Като добавим и сироп от бъз ние не само получаваме всички предимства от топлата вода с мед и лимон, но и получаваме всички предимства и от сиропа от бъз. В нашата статия “Сироп от бъз – защо е полезен?” може да разберете още. Добавяйки сироп от бъз вие променяте вкуса на иначе обикновената вода и тя става много по-приятна, вкусна и полезна за пиене.

Сироп в топла вода вместо чай

Всеизвестен факт е, че чаят е полезен. Чаят с мед и лимон е още по-полезен. Доста трудно е обаче, човек да се сдобие с билки брани от планината и да си направи истински билков чай. За сметка на това е по-лесно да се намери и набере бъз (ако искате да разберете как да си приготвите домашен сироп от бъз кликнете тук). Ние сме свикнали да пием сиропа от бъз в студен вариант, като освежаваща лятна напитка, най-често с повече лед. Сиропът от бъз обаче е много добър заместител на чая. Когато го смесите с топла вода, и особено ако добавите мед и лимон, става незаменима напитка за студените месеци, която е любима и на малки и на големи. 

Всички търсим разнообразие 

В днешно време, когато имаме на разположение толкова много опции за храни и напитки, ние винаги търсим различното, нещо ново и по-хубаво. Винаги искаме да има разнообразие. Сиропът от бъз е една напитка, която беше позабравена в последните години, но от скоро се завръща в нашето ежедневие с пълна сила. Както можем да я намерим в изискани алкохолни коктейли и интересни готварски рецепти, така можем и да я пием по най-простичкият, но и много вкусен начин – в топла вода с мед и лимон. За да бъде още по-разнообразно обаче, ние ви предлагаме 4 различни вкуса, с които да изненадате себе си и семейството си всяка седмица.

Ако все още не сте опитали, не се чудете! Още утре сутрин опитайте сироп от бъз с мед и лимон и ви обещаваме, че ще ви хареса!

бъзонада оригинал

Още не си пробвал?

Нашите сиропи от бъз са:

бъзонада с лавандула

Сподели

Call Now

0
    0
    Количка
    Количката ви е празнаКъм магазина

    Посети 5 от локациите ни и спечели безплатна Бъзонада!

    Получи локациите на имейла си!