fbpx
Продължете към съдържанието
сокове от бъз

Сокове от бъз – модата, която ще промени щанда в супермаркета?

Забелязвате ли как с времето в магазините се предлагат все повече и различни безалкохолни напитки? Говори за това, че вече изборът е голям, а сякаш изненадите не спират само дотук.

Разбира се, традиционните и дългогодишни представители са си още там, но до тях намират място по-нови и разнообразни  безалкохолни напитки.  Всички знаем, че няма как да минем без кока-кола или всичките видове натурален сок, но достойно място заемат и новите  представители.

Кои са най-смелите новаци?

За нас това са различните сокове от бъз (да, признаваме, че сме малко пристрастни). Най-често се намират в концентриран вариант – сироп, който да бъде направен на домашна лимонада (разреден по вкус на клиента), но доста често се срещат и вече готови за директна консумация сокове от бъз. Те най-вече се правят от тъй наречения бял бъз, но има и такива от плода – черен бъз.

Освен вкусни, тези напитки са и доста полезни, като все повече и повече потребители посягат към тях, особено като става въпрос и за консумацията им от деца. Със сигурност, тези напитки внасят позитивната промяна. Тя не се изразява само в по-цветния щанд в магазина и по-големия избор, който да ви обърка и затрудни. Повечето сокове от бъз са изцяло натурални. Не съдържат консерванти, изкуствени оцветители и подсладители – точно както едно време. Освен всичко, този тип напитки са част от нашата история и доста хора ги свързват с вкуса на тяхното детство. 

Като за финал

Тази „революция“ на щанда в супермаркета започва да се забелязва все повече и повече. Разнообразието е голямо и ежедневно изборът ни става по-труден, но пък и по-вкусен и полезен. Сокът от бъз е лидерът на тази тъй наречена „революция“ и води уверено и другите напитки по пътя към щанда. Ако стоите пред щанда с безалкохолни напитки в супермаркета и сте изпаднали в почуда от наличния избор, то потърсете сиропите на Бъзонада. Ще ги познаете лесно – търсете жената с лимонените очила на етикета. Няма да сбъркате, обещаваме ви!

бъзонада оригинал

Още не си пробвал?

Нашите сиропи от бъз са:

бъзонада с лавандула

Сподели

Call Now

0
    0
    Количка
    Количката ви е празнаКъм магазина