fbpx
Продължете към съдържанието
Сироп от бъз през зимата

Сироп от бъз през зимата – защо е полезен?

Сироп от бъз през зимата – защо е полезен и как да го пием? 

Да пием сироп от бъз през зимата е един страхотен начин да се сгреем в студеното време. Зимата е сезонът, през който предпочитаме да си стоим повече вкъщи, да прекарваме време със семейството сгушени на дивана и да пием нещо топло. В това мрачно и мразовито време всичко, от което имаме нужда е един топъл чай!

Защо да пием чай от сироп от бъз?

Бъзонада е напитка, която сме свикнали да пием студена и напитка, която свързваме с лятото. Но истината е, че да я пием топла е също толкова хубаво, колкото и  да я пием студена. Всичко, което трябва да направите е да стоплите вода и да добавите малко от сиропа на Бъзонада. Тук вече може много да експериментирате и да превърнете чая с Бъзонада във ваша запазена марка. Може да добавите резенче лимон или портокал, да добавите някоя ваша любима билка, или да смесите два различни вкуса Бъзонада – вие решавате! Предимствата са няколко – не трябва да купувате чайове със съмнителен произход, ще пасне идеално на бюджета ви, вкусовете на Бъзонада са уникални и различни и разбира се здравословно е! Сироп от бъз през зимата, особено в топъл вариант, е страхотно попълнение към вашия дом, офис или заведение.

Защо е полезен?

Сиропът от бъз е известен от векове. Индианците са го наричали “природна аптека”. Сироп от бъз през зимата е особено полезен, тъй като помага ми простудни заболявания, бронхит и пневмония. Различни учени в годините са изследвали ползите на бъза върху човешкия организъм и са открили, че той може да направи чудеса. Ние разбира се не ви обещаваме, че няма да се разболеете, но пък винаги е добре да сте една крачка напред и да се опитате да се предпазите по всякакви начини. Ако искате да разберете повече за бъза и защо той е полезен може да прочетете нашата статия “Сироп от бъз – защо е полезен?”.

Може още дълго да ви говорим за ползите на бъз и за това колко е вкусен, но ще ви оставим да опитате и да се уверите сами! 

бъзонада оригинал

Още не си пробвал?

Нашите сиропи от бъз са:

бъзонада с лавандула

Сподели

Call Now

0
    0
    Количка
    Количката ви е празнаКъм магазина