fbpx
Продължете към съдържанието
Сироп от бъз в офиса

Сироп от бъз в офиса – Струва ли си?

За сиропа от бъз е изписано много. В това число и ние имаме нашия скромен принос по темата… Тази статия решихме да посветим на консумацията на сироп от бъз в офиса. Да, това е една малко по-различна обстановка, но защо не?

Да, КОВИД промени в значителна степен разбирането на голяма част от компаниите както по света, така и в България за използването на офис пространството. Работата от вкъщи, за бизнесите, за които е възможна, вече в някои фирми си е направо задължителна.

Въпреки това офисите все още се използват. Много компании направиха инвестиция в офисните си пространства (примерите с плей стейшъните, джагите, тенисът на маса са вече подразбиращи се за някои компании). Въпреки сегашната ситуация и променените нагласи на бизнесите, сме сигурни, че офисното пространство ще остане задължителен елемент за всеки бизнес. 

В това офисно пространство обикновено присъства и един изключително важен домакински уред – а именно хладилника. Там някъде между кутиите с донесена храна от вкъщи, останките от пица и прясното мляко се появяват почти винаги безалкохолните напитки… Обикновено говорим за някои газирани напитки и натурални сокове. 

Точно тук искаме да задълбаем. Защо има смисъл да смените газираните напитки и натуралните сокове на големите брандове с концентрати сиропи, които са с традиционни български вкусове.

1.Здравословно

Класическите безалкохолни газирани напитки са известни с това, че са доста вредни. Всички знаем, че се пият не, защото са полезни за здравето. Причините са много, а тези, за които се сещаме в момента са, че вкусовете са познати и голяма част от хората са се настроили към тях и са достъпни на много места както и че са на сравнително достъпни цени. Въпреки това идват нови времена… Все повече хора в България обръщат по-голямо внимание на това храната и напитките, които консумрат, да не са “пълни боклуци”.

В този ред на мисли натуралните решения, каквито представляват сиропите на Бъзонада, имат голямо предимство. Да, говорим за натурални съставки при това доста добре познати традиционни вкусове (бъз, мащерка, жълт кантарион, лавандула и др.). Лично ние бихме си спестили “тайната съставка” на една много популярна напитка за сметка на тях.  А ето тук може да разберете повече, защо е добре да заместим газираното с натуралното!

2.Българско

Вече отворихме темата за традиционните съставки, но освен това трябва да отбележим и фактите на икономиката. Да, може да си кажете, че клишето “българско производство” се е поизтъркало. Но фактите си остават – българските производители хранят български семейства, помагат на бизнеса и родната икономика като подизпълнители, купуват суровините за производството си на село и плащат данъците си тук. Ние мислим, че това е от значение и че си струва да се развива.

3.Бюджетно решение

Сметките не са без значение. От една бутилка сироп на Бъзонада, може да се получи до 6 литра натурален сок за пиене. Ако се сравняват равни количества натурални сокове (особено тези от по-високо качество) и сиропите на Бъзонада, то резултатът е, че сиропите са с от 10 до 30% по-евтини! Това е за продукт, който отново е с множество консерванти, но просто е на плодова основа и не е газиран. 

Газираните напитки имат този превес по отношение на сиропите (10-30%) според вида на напитката и според това точно с кой сироп се прави сравнението. Този плюс не е за подценяване, но всяко нещо има своята цена и потребителите могат да вземат отговорно решение сами за себе си кое предпочитат.

За финал все пак искаме да кажем, че ние от Бъзонада решихме да направим специални предложения за българските фирми, които биха искали да имат сироп от бъз в офиса, и биха си закупили сиропи директно от нас като производител. Те могат да се изразяват в следните неща:
– Допълнителни отстъпки
– Практични подаръци за офиса и служителите на компанията
– Индивидуален брандинг
– Възможност за уникални рецепти

Не се притеснявайте да ни пишете! Ние сме на разположение за всякакви идеи и предложения!

бъзонада оригинал

Още не си пробвал?

Нашите сиропи от бъз са:

бъзонада с лавандула

Сподели

Call Now

0
    0
    Количка
    Количката ви е празнаКъм магазина